Text Size
Error
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

Konsulence

PDFPrintE-mail

ASKIT-services ofron konsulence ne fusha te ndryshme te procesit te biznesit, monitorimit dhe permiresimit te ketyre proceseve. Aftesite profesionale dhe njohurite specifike ne fusha te ndryshme te bashkepunetoreve tane garantojne realizimin e synimeve tuaja ne krijimin apo permiresimin e strategjise dhe proceseve te biznesit tuaj.

Pavaresisht se ne cfare fushe e ushtroni biznesin tuaj dhe ne cilen faze te biznesit tuaj jeni ne mund te japim ndihme profesionale ne informimin dhe krijimin, permiresimin apo konsolidimin e kontakteve dhe biznesit tuaj me kompani te huaja ne shume nga vendet e europes perendimore.